GÜNDEM Haber Girişi : 18 Ekim 2024 12:02

ERDEMLİ POLİSİ, SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMADI, 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

ERDEMLİ POLİSİ, SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMADI, 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
ERDEMLİ POLİSİ, SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMADI, 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

- ERDEMLİ POLİSİ, SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMADI, 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

  - İLÇEDE BİR MUHTARIN EVİNİ VE ARACINI KURŞUNLAYAN BİR ŞAHSIDA SİLAHLA YAĞMALAYAN ŞÜPHELİ İLE AZMETTİRİCİ KADIN ERDEMLİ POLİSİNİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA YAKALANIP TUTUKLANDI

 

   Erdemli'de  bir muhtarın aracı ile evini kurşunlayan, bir şahsıda silahla darp edip yağmalayan şüpheli ile  azmettirici kadın polisin titiz ve dikkatli çalışmasıyla belirlenip yakalanarak tutuklandı. 

  Alınan bilgiye göre, uyuşturucuyla ilgili bir ihbarda bulunan ilçeye bağlı Türbe Mahallesi Muhtarı Ali Salma'nın evi ve aracı kurşunlandı. Olayın ardından Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çalışma yaptı. Polisin titiz çalışmasında muhtarın ev ve aracının kurşunlanma olayını gerçekleştiren şüphelinin Y.K. olduğu azmettirenin ise kocası uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklu N.T. olduğu belirlendi. Şüphelinin bir kişiyi daha silahla darp edip yağmalama yaptığını ortaya çıkaran polis operasyon düzenledi. Operasyonda, 2 şüpheli de yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan 2 şüpheli Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma, Tehdit, Silahlı Yağma ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçlarından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan 2 şüpheli de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.