ERDEMLİ’Lİ MUHTARLAR KARGAGEDİĞİ’NDE KAHVALTIDA BULUŞTU

ERDEMLİ’Lİ MUHTARLAR KARGAGEDİĞİ’NDE KAHVALTIDA BULUŞTU

Erdemli Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde muhtarlar bir araya geldi. Kargagediği Cetrus Life piknik ve mesire sahasında buluşan muhtarlar, güzel ve doğa ile iç içe olan mekanda kahvaltı yaparak sohbet edip, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Cetrus Life işletmecisi Efrayim Coşkun, “ Burası Erdemli’nin tüm dünyaya açılan kapısı olarak hepinizi konuk etmekten mutluluk duyuyoruz. Muhtarlarımız devletin bel kemiğidir. Hepsinin başımızın üzerinde yeri vardır. Bizler burayı Erdemli’mizin en güzel mesire ve tatil yeri olması için ekibimiz ile birlikte büyük çaba gösterdik ve devam ediyoruz. Muhtarlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Erdemli Muhtarlar Derneği’nin çiçeği Burnunda Başkanı Fatih Rüştü Yılmaz ise,” Erdemli muhtarlar derneği olarak hep birlikte birlik ve beraberlik içinde kaynaşma toplantısı düzenledik. Katılan bütün muhtarlarımıza çok teşekkür ederiz. Bu tür etkinlikler çok önemli. Muhtarlarımızın bir ve beraber olması çok önemli. Şuanda geçici yönetim olarak derneğimizin en iyi şekilde temsil edilmesi için çalışıyoruz. Yakında belirleyeceğimiz seçimle derneğimiz güçlenerek çalışmalarına devam edecek. Ben şimdiden hepinize sevgi ve saygılarımı sunarken, birlik ve beraberliğimizin devamı için elimden geleni yapacağım” dedi.

Toplantıda Muhtar derneği yeni yönetim kurulu da tanıtıldı.

Yönetim kurulu üyeleri ; Başkan Yardımcısı Mehmet KOÇ, Başkan Yardımcısı Cengiz KAYA, Başkan Yardımcısı Ali AÇIKYÖRÜK, Üye, Rüstem KOÇ, Abdurrahman ŞEVK, Cihan ÖZER, Mustafa YILDIZ, Rıdvan YILMAZ, Bilal ERENAY ve Bayram YAZAR’dan oluştu.

Konuşmaların ardından kahvaltı yapılarak, toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

  • 1 / 1 ERDEMLİ’Lİ MUHTARLAR KARGAGEDİĞİ’NDE KAHVALTIDA BULUŞTU 0