OKTAY ULAK BİEV'İ ERDEMLİ'YE AÇTI"> OKTAY ULAK BİEV'İ ERDEMLİ'YE AÇTI"> OKTAY ULAK BİEV'İ ERDEMLİ'YE AÇTI">
GÜNDEM Haber Girişi : 05 Ocak 2015 14:45

OKTAY ULAK BİEV'İ ERDEMLİ'YE AÇTI

<font color=OKTAY ULAK BİEV'İ ERDEMLİ'YE AÇTI" />
OKTAY ULAK BİEV'İ ERDEMLİ'YE AÇTI

OKTAY ULAK BİEV'İ ERDEMLİ'YE AÇTI

Veli COŞKUN

Erdemli'de Esnaflık Yapan Genç ve Başarılı İşadamı Oktay Ulak BİEV Mağazasını açtı.

Hergeçen gün Erdemli'de bir biri ardına yükselen binalar yeni iş kapıları doğuruyor.

Bu gelişmeyi ve değişimi gören Başarılı İşadamı Oktay Ulak BİEV mağazası olarak bilinen ve Ev gereçleri satışı yapan mağazayı Erdemli Alparslan Türkeş Bulvarın'da hizmet açtı.

Mağazanın açılışını AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, İlçe Başkanı Serkan Tanrıkulu, Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkoğlu, Erdemli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Aksay, Erdemli Ziraat Odası Başkanı Adnan Dölek yaptı.

Açılışta bir konuşma yapan Ak Parti Mersin Milletvekili Prof Dr. Nebi Bozkurt ''Gelişen ve değişen Erdemli'de böylesine genç girişimcilerin yeni işyerleri açarak ekonomiye ve Erdemli'ye katkı sağlaması bizlere büyük mutluluk vermektedir. Erdemli'nin  bu konudaki eksikliğini Oktay Ulak kardeşim gidermiş oldu. Bu gibi işyerlerinin çoğalması hem ekonomiye, hemde istihdama çok büyük katkılar sağlayacaktır. Oktay kardeşimi kutluyorum ve herkesi Erdemli'den alışveriş yapmaya ve Erdemli esnafına katkı sağlamalarını temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

BİEV Mağazasını Erdemli'ye kazandıran başarılı işadamı Oktay Ulak'ta ''BİEV mağazaları Türkiye'de ev gereçleri satan bir mağaza, bende Erdemli'de olmayan ve Erdemli'nin ihtiyacı olan bu mağazayı ilçemize kazandırmaktan son derece mutluyum. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Milletevekilimiz Nebi Bozkurt'a Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Tanrıkulu, Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkoğlu, Erdemli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Aksay, Erdemli Ziraat Odası Başkanı Adnan Dölek ve bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarıma,halkımıza teşekkür ediyorum ve herkesi mağazamıza bekliyorum'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.