GÜNDEM Haber Girişi : 08 Ocak 2015 10:18

Erdemli'de Zincirleme Trafik Kazası 1 Ölü

Erdemli'de Zincirleme Trafik Kazası 1 Ölü
Erdemli ilçesinde 7 aracın karıştığı kazada 1 kişi öldü

Erdemli ilçesinde 7 aracın karıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı Erdemli ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, sürücüsünün adı öğrenilemeyen 34 KL 088 plakalı kamyon, D-400 karayolu Sanayi Sitesi kavşağında önünde seyir halindeki Mehmet Albayrak'ın kullandığı 33 VS 612 plakalı kamyonete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle aynı yöndeki 5 araç daha kazaya karışarak zarar gördü.Kazada kamyonet sürücüsü Albayrak ile aynı araçta bulunan Aydanur Yasegen (63) yaralandı. Erdemli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yasegen, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazanın Sanayi kavşağına yeni koyulan ve yeterince uyarıcı levhaları bulunmayan Trafik ışıklarının büyük rol oynadığı söyleniyor.

Vatandaşlar, yetkililerin bir an önce Sanayi kavşağında bulunan Işıklar için uyarıcı levhaların arttırılmasıyla buradaki  kaza riskinin azalabileceğini söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.