GÜNDEM Haber Girişi : 09 Ocak 2015 14:03

DENİZDEN GELEN PLAJA SERİLİYOR

DENİZDEN GELEN PLAJA SERİLİYOR
Erdemli Belediyesi, ilçede yaşanan olumsuz hava şartları ile mücadelesini sürdürüyor. Belediye ekipleri fırtınayla birlikte sahile gelen deniz kumlarını, plajlara sermeye başladı.

Son günlerde tüm Türkiye'de yaşanan olumsuz hava şartlarından Erdemli'de nasibini alıyor. Erdemli'de meydana gelen yoğun yağış ve fırtına özellikle sahil kesiminde etkisini gösterdi. Belediye ekiplerinden alınan bilgilere göre, özellikle Erdemli Balıkçı Barınağı ile Topraksu tesisleri arasında bulunan sahile, yaşanan fırtına neticesinde denizinden kum geldiği belirtildi.

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hırçın dalgaların etkisiyle aşırı kum yığılması olan yerlerden kum alarak taşlık haline dönüşmüş yerlere serdiklerini açıkladı. Bu bölgenin yazın insanların en çok denize girdikleri yer olduğunu belirten ekipler; denizden gelen kumu plajlara sererek, kumsal yaptıklarını kaydetti. Çalışmalarda belediyeye ait kepçe ve kamyonlar gün boyu çalıştığı ifade edilirken, "denizden gelen kumlar, vatandaşımızın rahatı için kullanılıyor" açıklaması yapıldı.

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.