BAŞKAN TOLLU'DAN 2014 YILI DEĞERLENDİRMESİ"> BAŞKAN TOLLU'DAN 2014 YILI DEĞERLENDİRMESİ"> BAŞKAN TOLLU'DAN 2014 YILI DEĞERLENDİRMESİ">
GÜNDEM Haber Girişi : 06 Ocak 2015 16:48

BAŞKAN TOLLU'DAN 2014 YILI DEĞERLENDİRMESİ

<font color=BAŞKAN TOLLU'DAN 2014 YILI DEĞERLENDİRMESİ" />
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, geride bıraktığımız 2014 yılında Erdemli Belediyesinin hizmetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erdemli tarihinin en büyük hizmetlerinin kendi dönemlerinde gerçekleştiğini vurgulayan ve bunun karşılığında

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, geride bıraktığımız 2014 yılında Erdemli Belediyesinin hizmetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erdemli tarihinin en büyük hizmetlerinin kendi dönemlerinde gerçekleştiğini vurgulayan ve bunun karşılığında millettin bir kez daha görevi kendilerine verdiğini kaydeden Tollu, Büyükşehir yasasının ilçe belediyelere getirdiği zorluklara rağmen Erdemli'ningelişmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

2014 yılı değerlendirmesi için bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye hizmetleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Erdemli'nin bugüne kadar görmediği hizmetleri ilk defa kendilerinin gerçekleştirdiğini söyleyen Belediye Başkanı Tollu,  "Erdemli bizimle gelişti, gelişmeye ve büyümeye de devam edecek" dedi. Yaptıkları hizmetlerin başında asfalt yol ve parke yol çalışmalarının geldiğini kaydeden Tollu, "yol olmadan hiçbir şey olmaz, bundan dolayı yol hizmetine büyük önem verdik ve bunun sonucunda da parke yol ve kaldırım hizmetinde rekor kırdık, bununla yetinmedikbelediye tarihinin en çok parkını ve spor tesisiniErdemli'mizekazandırdık. Erdemli için marka hizmet olarak kabul edilen sahil bandı, belediye hizmet binası, Alata altyapı çalışmaları, atıksu arıtma tesisi, kapalı pazar yeri ve kültür merkezi Erdemli'ye kazandırdığımız hizmetlerden önemli olanlarıdır, bu hizmetlerimiz gelişerek hiç durmadan devam edecektir. Erdemli Belediyesi olarak yeni Büyükşehir yasası ile Erdemli'ye bağlanan tüm belde ve köylere de birçok hizmet götürüyoruz. Erdemli'mizin her noktasına, insanın olduğu her yere hizmet ediyoruz. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu bilinciyle, Allah'ın rızasını kazanmaya çalışıyoruz. Köyü, kenti, mahallesi fark etmez her yere hizmet gidecektir. Tüm okul, cami ve Kuran kurslarımızda çalışmalar yaptık. Köy yollarımızı, köy meydanlarımızı yaptık. Banklar, oturma grupları ve oyun grupları armağan ettik; yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

2014 yılında, bir yandan büyükşehir yasasının getirdiği zorluklarla mücadele ettiklerini, bir yandan da hizmetlere var güçleriyle devam ettiklerini dile getiren Tollu, bundan sonrası için de Erdemli'yi en mükemmel hizmetlerle tanıştırmaya devam edeceklerini belirtti. Tollu, "Erdemli hizmete, bizde hizmet ettikçe ödüllere doymayacağız"dedi.

YENİ PROJELER HAYATA GEÇİYOR

2014 yerel seçimlerin hemen akabinde ellerinde mevcut olan projeleri hayata geçirmeye başladıklarını kaydeden Tollu, bunların Erdemli için çok önemli bir yeri olan Kültür Merkezi Projesi ile Kapalı Pazaryeri ve otopark projesi olduğunun altını çizdi. Erdemli'ye bu konuda verilmiş sözlerinin olduğuna değinen Tollu, "seçimlerin ardından rehavete kapılmadan hemen uygulamaya geçtik ve 2014 yılı içerisinde bu iki projemizin inşaatlarına başladık. Kültür Merkezimizin inşaatı devam ederken, Kapalı Pazaryeri ve Otopark projemiz tamamlanmış bulunmaktadır. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK DEVAM EDİYOR

Belediyeciliğin sadece yol, su gibi işlemlerden ibaret olmadığının da altını çizen Tollu, bir taraftan da Erdemli Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı etrafında etkinliklerinin devam ettiğini kaydetti. Hem yapılan yardımlar, hem de kültürel etkinlikler çerçevesinde Erdemli tarihinin en iyi hizmetlerine imza attıklarını kaydeden Tollu, 2014 yılı içerisinde de bu hizmetlerin devam ettiğini belirtti. Tollu, bundan sonrası için de aynı anlayışla hizmetlerin artarak süreceğini kaydederken, "Türkiye'nin en ünlü isimlerini Erdemli'li hemşerilerimizle buluşturmaya devam ettik. İlçemiz, bizim dönemimizde hiçbir şeyden geri kalmayacaktır" dedi.

2015 YILI HERKESE MUTLULUK GETİRSİN

Tollu, değerlendirmesinin son bölümünde, 2015 yılının tüm vatandaşlara huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederken; önemli olanın çalışmak olduğuna vurgu yaptı. Erdemli Belediyesinin aynı çalışkanlığının 2015'te de devam edeceğinin altını çizen Tollu, "sırf siyaset yapacağız diye birbirimizin yüzüne bakamayacak hallerden kaçınmamız lazım. Hepimiz bu memleketin evlatlarıyız. Hepimiz aynı sokaklarda yürüyor, karşılaşıyor ve selamlaşıyoruz. Bizim için önemli olan birlik ve beraberliktir" diyerek 2015 yılının herkese hayırlar getirmesini diledi. 

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.