BAŞKA ADAY YOK"> BAŞKA ADAY YOK"> BAŞKA ADAY YOK">
GÜNDEM Haber Girişi : 05 Ocak 2015 17:38

BAŞKA ADAY YOK

<font color=BAŞKA ADAY YOK" />
BAŞKA ADAY YOK

BAŞKA ADAY YOK

ABDULLAH KURT MUHTARLAR DERNEĞİNDE TEK ADAY KALDI

Veli COŞKUN

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Muhtarlar Derneği başkanlığı için süreç başlarken, muhtarlar derneği için başkanlık adaylığını ilk olarak Güneyli mahallesinin Başarılı Muhtarı ve Başarılı işadamı Abdullah Kurt adaylığını açıklamıştı.

Ercan Balık Restaurant ta muhtarlarla yemekte bir araya gelen Güneyli Muhtarı Abdullah Kurt, davete katılan 61 muhtara teşekkür ederek, Muhtarlar Derneği başkanlığı için aday olduğunu  açıklayarak çalışmalarına hız vermişti.

O günden bu yana çalışmalarına aralıksız devam ederek büyük mesafeler kaydeden  KURT Muhtarların %90 desteğini aldığını açıkladı.

KURT yaptığı açıklamada '''Bizim mevkiide makamda gözümüz yok, Bizler bugünle çok zor şartlar altında geldik. Muhtarlık yapmak zor iş ama halka hizmet etmek büyük bir mutluluk.

Onun için elimizden geldiğince halka hizmet etmeye çalışıyorum. Bu çalışmalarımıza da destekleyen herkese teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki günlerde muhtalar derneği seçimi var, bu seçimde Muhtar arkadaşlarımızın desteğini alarak aday olmaya karar verdim. Şu anda başka bir aday yok, olursa da saygı duyarım. Aday olan arkadaşlarımızla demokrasi çerçevesi içinde yarışırız ve kim kazanırsa kazansın hayırlı olsun   der işimize bakarız'' dedi.

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.