AİLEMLE KAHVALTIDAYIM BABAMLA YARIŞIYORUM"> AİLEMLE KAHVALTIDAYIM BABAMLA YARIŞIYORUM"> AİLEMLE KAHVALTIDAYIM BABAMLA YARIŞIYORUM">
GÜNDEM Haber Girişi : 05 Ocak 2015 14:58

AİLEMLE KAHVALTIDAYIM BABAMLA YARIŞIYORUM

<font color=AİLEMLE KAHVALTIDAYIM BABAMLA YARIŞIYORUM" />
AİLEMLE KAHVALTIDAYIM BABAMLA YARIŞIYORUM

AİLEMLE KAHVALTIDAYIM BABAMLA YARIŞIYORUM

Veli COŞKUN
Erdemli Özel Yıldırımhan İlköğretim Okulu 3/A sınıfı 4 Ocak 2015 Pazar günü Okulda düzenledikleri kahvaltıda bir araya gelerek güzel bir pazar günü geçirdiler.

Öğrenci velileri ve Öğrencileri bir araya getiren bu etkinlik Öğretmen Öğrenci ve Velileri aynı ortamda buluşturarak başarı yolunda daha emin adımlar atmak amacıyla düzenleniyor.

Erdemli Özel Yıldırımhan İlköğretim Okulu Müdürü Aydın Kurt ''Okulumuzda bu tür etkinlikleri her zaman yapmaktayız. Amacımız Öğrencilerimizi derslere motive ederek başarı basamaklarını emin adımlarla çıkmaktır.

Burada sabah Öğrencilerimiz ve Velilerimizle hep birlikte sabah kahvaltısını yaparak eğlence amaçlı yarışmalar düzenliyoruz.  Yarışma esansında öğrencilerimiz ayrı, velilerimiz ayrı yarışarak puanlamalar sonucunda birinci gelenlere madalya ve çeşitli hediyeler veriyoruz.

Günün sonunda  hem öğrencilerimize hem de velilere güzel bir gün yaşatmış oluyoruz'' dedi.

3/A sınıfı öğretmeni  ''Bahadır Yörükoğlu'da ''Okulumuzda  öğrencilerimizle çok güzel günler geçirerek derslerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizi ve Velileri Okulumuzda bir araya getirerek burada öğrencilerimizle velilerimizi aynı havayı teneffüs edip çocuklarımıza ders motivasyonunu aşılayarak daha başarılı olmaları için çaba sarfetmekteyiz.

Okul, Öğretrmen, Veli ve çocuklar bir bütündür. Bu bütünlüğü Sağlayamazsak başarıya ulaşamayız. Bütün çabamız öğrencilerimizin başarısını arttırmaktır'' dedi.  


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.