3 OCAK KURTULUŞ VE YENİ YIL KUTLAMA"> 3 OCAK KURTULUŞ VE YENİ YIL KUTLAMA"> 3 OCAK KURTULUŞ VE YENİ YIL KUTLAMA">
GÜNDEM Haber Girişi : 03 Ocak 2015 17:51

3 OCAK KURTULUŞ VE YENİ YIL KUTLAMA

<font color=3 OCAK KURTULUŞ VE YENİ YIL KUTLAMA" />
Kurtuluş savaşı yılları ve akabinde kazanılan zaferlerin 93. yılını kutlamanın büyük bir gurur ve heyecanı içerisindeyiz. Her geçen gün gelişen ve artık kabına sığmayan Mersin bir Akdeniz mozaiği bütünleşmesi ile tüm ilçeleri tüm etnik kökenleri, kardeş

Kurtuluş savaşı yılları ve akabinde kazanılan zaferlerin 93. yılını kutlamanın büyük bir gurur ve heyecanı içerisindeyiz.

Her geçen gün gelişen ve artık kabına sığmayan Mersin bir Akdeniz mozaiği bütünleşmesi ile tüm ilçeleri tüm etnik kökenleri, kardeşliği ve dostluğu en kıymetli değer kabul ediyor bu sayede adeta tarihe de örnek oluyor. Mersin'in son yıllarda yapmış olduğu atılımları girişimleri takdirle karşılıyor bu amaçla bizler siyasiler olarak ilimizin gelişmesi için elini taşın altına koyan herkese destek olacağımızı ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.

MİYSAD (Mersin İş Adamları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği)'ın kurulması ile öncelikle İstanbul'da ve Türkiye'de kısa zamanda yapmış olduğu çalışmalarla Mersin adının duyulmasına katkıda bulunmuş olması hepimizi mutlu etmiştir. İlimizde her yıl düzenli olarak yapılan narenciye festivalimiz ile tarımsal faaliyetlerimizin zenginliği kanıtlanmış, 2013 yılında ev sahipliğini yaptığımız Akdeniz Oyunları ile kültürlerin birleşmesinin beşiği olduğunu ve daha birçok sosyal ve kültürel festivaller ve etkinliklerle adını tüm dünyaya duyurmuştur.

Ayrıca ikinci bir heyecan ve gurur ise 3 Ocak günü yapacağımız partimizin 5.Olağan kongresidir. Bu kongre ile Yeni Türkiye Yolunda vizyonu ile Mersin'imiz yerini hak ettiği şekilde alacaktır. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

            93. Kurtuluş Gününün ve 5. Olağan kongremizin Mersinli hemşerilerimize ve Mersinde yaşayan tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyor, Bu sayede Yeni Yılda başka kültürlerin, başka inanışların gölgesi ve tesiri altında kalmadan, insana yakışmayan hal ve davranışlardan uzak kalarak 2015 yılının insanlık adına güzel şeyler yaşanması ümidi ve duası ile hareket etmeli kendimizi hesaba çekerek geçtiğimiz yılın muhasebesini yapmalıyız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.