GÜNDEM Haber Girişi : 15 Temmuz 2019 10:43

15 TEMMUZ KAHRAMANLARINI SAYGIYLA ANIYORUZ

15 TEMMUZ KAHRAMANLARINI SAYGIYLA ANIYORUZ
15 TEMMUZ KAHRAMANLARINI SAYGIYLA ANIYORUZ

15 Temmuz gecesi bir grup alçak, sinsi planlarını gerçekleştirmek için harekete geçti. Asil Türk milletinin vatan sevgisini hesap edememişlerdi. Hain darbe girişimine karşı milletini, bayrağını, vatanını ve devletini korumak için destan yazan 250 şehidi ve 2 bin 703 gaziyi unutmayacağız...

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında ev kadınından öğrencisine, iş adamından esnafına, profesöründen taksicisine kadar her meslekten ve yaş grubundan sokağa çıkarak şehit olan vatandaşlar, cuntacıların emellerine ulaşmasına engel oldu.

Şehitlerimiz geriye, demokrasiye sıkı sıkı sarılan bir ülke bıraktı.

15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin yıl dönümü vesilesiyle ülke çapında gerçekleştirilecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın koordinasyonunda yürütülmektedir.

Bu çerçevede, Mersin Valiliğinden yapılan açıklamada 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, Erdemli’de15 Temmuz Pazartesi Saat 11.00’de şehit kabirleri ziyaret edilecek, 12.00’de Merkez Camiinde Mevlid-i Şerif ve hatim duası okunacak, Saat 15’de Hacıhalilarpaç mahallesinde hatıra ormanı fidan dikimi yapılacak, Saat 20.00’de Erdemli Sahil Bandı Profesör Dr. Devlet Bahçeli Meydanında toplanılarak Cumhuriyet Meydanına yürüyüş, 21.30’da Demokrasi nöbetinin başlaması nöbet süresince çeşitli etkinlikler ve siyasi partilerin konuşmaları 16 Temmuz Salı saat 00.13’de tüm camilerde sela okunması. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.