"> "> ">
GÜNDEM Haber Girişi : 05 Ocak 2015 13:42

<font color=" />
ABDULLAH KURT MUHTARLAR DERNEĞİNE ADAY OLDU

ABDULLAH KURT MUHTARLAR DERNEĞİNE ADAY OLDU

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Muhtarlar Derneği başkanlığı için süreç başlarken, muhtarlar derneği için başkanlık adaylığını ilk olarak Güneyli mahallesinin Başarılı Muhtarı ve Başarılı işadamı Abdullah Kurt açıkladı.

Ercan Balık Restaurant ta muhtarlarla yemekte bir araya gelen Güneyli Muhtarı Abdullah Kurt, davete katılan 61 muhtara teşekkür ederek, Muhtarlar Derneği başkanlığı için aday olduğunu  açıkladı. Başarılı Muhtar ve İşadamı Abdullah Kurt yaptığı konuşmasında; Erdemli'de muhtarlar derneğine adayım. Bu sebeble muhtarlarımızla bir araya gelmek istedim. Davetimize katılan bütün muhtarlarımıza teşekkür ederim. Desteklerinizi bekliyorum dedi.

Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Kılıç ise yaptığı konuşmasında; her şeyden önce Erdemli'li muhtarlarımız birlik beraberlik içerisinde olmalıdırlar. Kim başkan olursa olsun diğeri ile el sıkışıp her zamanki gibi dosthane seçim havasında geçecek. Ben Türkiye Muhtarlar Derneği Teşkilatlardan Sorumlu Başkanım. Muhtarlarımız için bir çok hizmetlere imza attım. En önemlisi ise maaş konusunda iyileştirmeye gidilmesidir. Her şeyi muhtarlarımız için yaptık. Bizler her zaman bir ve beraber olmalıyız. Kimse particilik yapmasın. Muhtarlarımız hizmet için elinden geleni yapsın. Ben bu dönem Dernek başkanlığı için aday olmayacağım. Aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İyi bir seçim olmasını diliyorum dedi.

Davete katılan muhtarlar yemek yiyip sohbet ettiler.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.